Disclaimer

verhuisbedrijf.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website verhuisbedrijf.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op verhuisbedrijf.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op verhuisbedrijf.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij verhuisbedrijven

Voordelen van verhuisbedrijf.nl

Op verhuisbedrijf.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor verhuiskosten gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de schilder die het beste bij uw wensen en budget past.

Ervaringen van andere bezoekers

"Ben blij dat ik hier een aanvraag heb kunnen doen. Niet verwacht dat ik zo goedkoop een verhuizing kon laten regelen!"
D. Nelemans – Janssen, Utrecht

"De aanvraag voor mijn verhuizing vanaf de 32e verdieping was ook voor de verhuisbedrijven op jullie website geen probleem."
D.K. de Koning, Rotterdam

"Ben blij met mijn nieuwe huis, maar ik ben geen regelaar en verhuizen is al helemaal een crime. Blij dat ik mijn wensen heb kunnen duiden bij de verhuisbedrijven die via jullie zijn benaderd. Super!"
R. van de Geer, Hengelo