Meer over verhuizen


Een verhuizing is niet iets wat u even snel doet. Veelal komt er veel meer bij kijken dan een verhuiswagen en een aantal dozen. Wanneer u gaat verhuizen is het van belang dat u een voorbereiding treft. Spullen die u bijna nooit gebruikt stopt u uiteraard niet bij de spullen die u vrijwel iedere dag gebruikt.   direct offertes aanvragen

Onderstaand hebben wij een aantal tips voor u opgesteld waarin wij hopen uw verhuizing te vergemakkelijken:

Inpakken
Aan te raden is om per kamer in te pakken. Geef uw kamer een nummer en ook de dozen. Zo weet u straks in de nieuwe woning welke dozen in welke kamer moeten worden geplaatst. Vergeet u niet een lijst te maken welke doos (nummer) bij welke kamer hoort en welke spullen in de dozen zitten. Mocht u dozen niet geheel vol krijgen, dan kunt u vulmateriaal gebruiken. Een goedkope manier is oude kranten.

Uiteraard kan niet alles in dozen. Witgoed als wasmachines en koelkasten gaan als één geheel met het transport mee. Zorg bij een wasmachine altijd dat de trommel correct is vastgezet.

Gewicht
De goederen die u in dozen wilt stoppen kunnen hier niet onbedachtzaam in geworpen worden. Zware goederen worden in kleine aantallen in de doos gezet, minder zware goederen kunnen met meer in een doos. Vergeet niet de dozen goed af te dichten met tape.

Glas en servies
Spullen die apart aandacht vereisen zijn het glaswerk en de serviezen. Dit kan niet zomaar in een doos gedaan worden, maar moet met voorzichtigheid ingepakt worden. Pakt u het glaswerk in met papier en omwikkel het vervolgens met bijvoorbeeld een handdoek. Zo voorkomt u braak na schokken. Ook lampenpitjes moet u niet vergeet uit de fitting te draaien en goed in te pakken. Natuurlijk op de dozen vermelden dat er breekbare spullen in zitten.

Spiegels
Spiegels moet u altijd rechtop vervoeren in een stevige verpakking, eventueel opgevuld met materiaal dat schokken kan opvangen zoals oude kranten of kussentjes. Wanneer u schilderijen van dergelijke grootte wilt vervoeren moet u er ook zeker van zijn dat er geen scherpe materialen in de buurt van het schilderij zijn, zo voorkomt u beschadigingen aan het doek.

Elektronica
Probeer uw elektronica altijd in de originele doos te verpakken. Wanneer u deze niet meer heeft dan kunt u het beste de elektronica plaatsen in een stevige doos met eventueel vulling. Snoeren kunt het best vastbinden aan het apparaat zelf, is dit niet mogelijk, bundel snoeren en label deze.

Bent u er al over uit?


U wilt snel en gratis offertes aanvragen? Dit kan heel gemakkelijk. Door op de button hiernaast te klikken gaat u terug naar de homepage waar u slechts uw postcode hoeft in te vullen. Vervolgens zal u worden doorverwezen naar het aanvraag formulier.
  direct offertes aanvragen


 

Voordelen van verhuisbedrijf.nl

Op verhuisbedrijf.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor verhuiskosten gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de schilder die het beste bij uw wensen en budget past.

Ervaringen van andere bezoekers

"Ben blij dat ik hier een aanvraag heb kunnen doen. Niet verwacht dat ik zo goedkoop een verhuizing kon laten regelen!"
D. Nelemans – Janssen, Utrecht

"De aanvraag voor mijn verhuizing vanaf de 32e verdieping was ook voor de verhuisbedrijven op jullie website geen probleem."
D.K. de Koning, Rotterdam

"Ben blij met mijn nieuwe huis, maar ik ben geen regelaar en verhuizen is al helemaal een crime. Blij dat ik mijn wensen heb kunnen duiden bij de verhuisbedrijven die via jullie zijn benaderd. Super!"
R. van de Geer, Hengelo